It´s a new day - Push it to the limit!

Alla inlägg den 27 mars 2012

Av Mia - 27 mars 2012 07:27



Vi är som sagt inne på sista veckan, och jag börjar känna mig som mitt "normala jag" igen. Hade en vecka som var riktigt tung (vecka 2), men nu verkar det som om energinivån är på väg åt rätt håll igen. Nyfiken som jag är så la jag ut en fråga på FF:s forum om hur de andra känner sig nu när vi är inne på sista veckan. En del svarade "Dödstrött" medan andra svarade detsamma som jag: att de är piggare nu :-)


Personligen så ser jag det som ett resultat i sigsjälv. :-) Jag tror att jag har skrivit det tidigare, men för er som kanske precis hittat mig här i bloggvärlden så kan jag ta det igen. 

Jag anmälde mig till FF för att jag såg det som en utmaning. Jag tränade regelbundet redan innan (men inte varje dag) och var nyfiken på hur kropp och huvud ville reagera på det här upplägget. 

Att gå ned i vikt var inte det viktigaste för mig, att jag har gjort det är bara en pluss i kanten. Målet var mer att forma om kroppen lite och boosta formen :-) 

Hur det har gått får ni veta när fajten är över :-)  

Av Mia - 27 mars 2012 07:17

Goooooodmorning :-)


Till min förvåning har jag sovit jättegott i natt! :-) Trodde jag skulle slita lite i och med att min kära sambo inte är hemma. I och för sig så var jag dödstrött igår kväll, så det tog inte så lång tid innan jag slocknade. Skönt :-) Vaknade av att kissekatten i huset ville ut. Gick upp och släppte ut honom och så lade jag mig en stund till. Stod upp 06.50, lagom :-) Nu ligger frukosten i magen, och jag sitter och surplar på en kopp kaffe.  Dagens frukost blev fil, lite keso, mussli och färska blåbär. Mums! :-D


 

(bilden är lånad)


Nu ska frukosten få sjunka lite, sen ska jag ut och promenera med vovven, och så är det dags för dagens träning :-D Idag ska vi köra programmet så som det såg ut dag 1-3, för att se om vi har utvecklats :-) Spännande :-) Det blir en favorit i repris här: träningen inleds med en joggingrunda utomhus! Igår joggade jag 2 varv i spåret, idag tänkte jag köra 3 :-)


 

Det är inte det finaste vädret ute, men men, det går fint :-) Bara till att slänga på sig löparkläderna + en mössa och köra så det ryker! :-)

Presentation


Jag är en träningstokig tjej på 27 år som bloggar om min vardag, som är full av, ja du gissade rätt: TRÄNING! Träning är min medicin :-) Jag tränar allt från löpning och styrketräning till yoga och pilates! Här i bloggen får du följa med på mina små proje

Träningsevent 2012

MARS:

Fitnessfighten

 

JUNI:

IForm Loppet Stavanger  (5km)

 

 

AUGUSTI:

Obestämt lopp  (10km)

 

DECEMBER:

Fitnessfestivalen (besökare)

Fråga mig

0 besvarade frågor

Arkiv

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6
7
8 9 10 11
12 13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

RSS

Besöksstatistik

Hälsobloggar


Ovido - Quiz & Flashcards